« Terug

Vul het formulier in om uw wijzigingen door te geven.

Let op! Het kan tot 15 dagen na de examendatum duren voordat uw diploma of certificaat is aangemeld. Om die reden worden alleen verzoeken in behandeling genomen met een examendatum ouder dan 30 dagen.

Let op! Er zijn wijzigingen gedaan aan het systeem. Als er een verzoek tot correctie wordt aangevraagd binnen 4 weken vanaf de examendatum zal er geen betaling nodig zijn. In alle andere gevallen is er nu een betaling van € 10,00 nodig om een verzoek tot correctie aan te vragen.

Stuurt u een kopie van uw diploma of certificaat en een kopie van een geldig ID-bewijs naar VCA Infra om uw registratie zo spoedig mogelijk af te kunnen handelen. Het heeft onze voorkeur verificatie op basis van Nederlandse paspoorten, ID-kaarten of rijbewijzen te laten plaatsvinden, maar ook paspoorten van andere landen, Europese ID-kaarten zijn geldige identiteitsbewijzen. Het adres voor het opsturen van de documenten is:

VCA Centraal Diploma Register
p/a eX:plain / VCA Infra
Postbus 1230
3800 BE AMERSFOORT

Tevens is het mogelijk om een kopie van uw diploma of certificaat en een kopie van een geldig ID-bewijs electronisch per e-mail naar VCA Infra te versturen door de documenten in te scannen en als bijlage aan de e-mail toe te voegen. Het e-mailadres is info@vcainfra.nl.

Wijzigingsformulier

Maak een keuze:

Het Centraal Diplomaregister is bedoeld voor verificatie van een diploma-/certificaatnummer of naam van een gediplomeerde/gecertificeerde i.v.m. de kwalificaties basisveiligheid VCA, veiligheid voor operationeel leidinggevenden VCA, veiligheid voor intercedenten en leidinggevenden VCU en SOG kwalificaties.